Djema, jeni pasionant në pikturimin dhe ngjyrosjen e figurave? Pra, është më mirë të përmirësoni informacionin e ngjyrave tuaja. Siç e dini, ka shumë site dhe aplikacione ku mund të përmirësoni aftësinë tuaj të pikturës dhe të bëni rezultatin tuaj të pikturës. Për të mos përmendur, mund të qaseni Ngjyra sipas Numrit Online, Ngjyra e Shtypshme me numër ose madje të përdorni Inverterin e Ngjyrave.
Pastaj, për t’ju ndihmuar nga konfuzionet dhe shqetësimet, kjo faqe do t’ju tregojë se si të merreni me Ngjyra sipas Numrit Online. Në të vërtetë, ne do t’ju japim mostrat e thjeshtë të Ngjyrave tuaja të Ngjyrave duke përdorur opsionet e ndryshme si Teal Colors dhe Pastel Colors gjithashtu. Pra, vetëm sigurohuni që qëndroni në këtë faqe dhe kënaqeni të lexoni!
Whatfarë është ngjyra sipas numrit?
Mirë, për fillestarët, do të jetë e shkëlqyeshme nëse jeni të njohur me vetë Color me Number. Po, Color by Number është veçoria e veçantë që është në dispozicion në lojëra ose në ndonjë platformë tjetër të mësimit të pikturës. Epo, kjo veçori ju jep një hapësirë ​​për të pikturuar ose vizatuar, atëherë zgjidhni imazhet e përshtatshme me ngjyra për të. A e dini Ka mundësi të shumta të ngjyrave të figurave që mund të përdorni.
Praktikisht, ju duhet të bëni një skicë imazhi siç është Skica e Kafshëve. Pastaj, funksioni Color by Number Online do t’ju japë shumë mundësi të Imazheve me ngjyra që mund të aplikoni në të. Për shembull, ju mund të përdorni Hex Color Skin për ta bërë atë më të natyrshëm. Ose, për modelin e Pikturës Colorful, mund të përdorni Teal Colors ose Pastel Color gjithashtu.
Cilat janë përfitimet e ngjyrës nga numri?
Disa prej jush mund të përdoren për të ekzekutuar metodën konvencionale të pikturës për të cilën ju nevojiten paleta, kanavacë dhe të gjitha pajisjet e pikturës. Por, në ditët e sotme, do të jetë mirë nëse përpiqeni të përmirësoni aftësinë tuaj të pikturës duke ekzekutuar Color by Number Online. Sidoqoftë, ka disa përfitime që mund të merrni nga Ngjyra sipas Numrit Online dhe këtu ato janë:
• Në fillim, ju lehtëson të mësoni teknikat e vizatimit dhe pikturës.
• Pastaj, ajo ofron imazhe të shumta ngjyrash që mund të aplikoni në pikturën tuaj.
• Ngjyra sipas Numrit Online është e arritshme për 24 orë, ku mund t’i qaseni asaj në çdo kohë dhe kudo ku jeni.
• Për fillestarët, Ngjyra sipas Numrit ju ndihmon të mësoni dhe praktikoni teknikat e pikturës dhe vizatimit përmes mënyrave të thjeshta dhe interesante.
Më në fund, kjo veçori ju ndihmon të jeni më kreativ duke krijuar vetë modelin tuaj të pikturës në shtëpi, pikturimin e peizazhit dhe shumë më tepër.
Cilat janë llojet e ngjyrave sipas numrit?
Sidoqoftë, ekzistojnë dy lloje të Ngjyrave me Numër që mund të përdorni. Madje, secila prej tyre ka përfitimet, veçoritë dhe mjetet e saj të veçanta. Por në thelb, të dyja ju ndihmojnë të rritni aftësitë tuaja për pikturim dhe ngjyrosje. Atëherë, këtu janë:
• Ngjyra e shtypshme me numër
Para së gjithash, Ngjyra e shtypshme me numër kërkon fletën e punës dhe mjetet e ngjyrosjes. Për të hyrë në të, ju mund të shkarkoni Modelin e Ngjyrave me Numrin Online nga faqet e internetit të ndryshme. Pastaj, ju mund t’i printoni ato dhe t’i jepni imazhet me ngjyra përmes mjeteve të ndryshme të ngjyrosjes. Për të mos përmendur, ju mund të përdorni ngjyrosje, ngjyra lapsash, shënjues ngjyrash ose ngjyra.
• Ngjyra sipas Numrit Online
Së dyti, ju mund të përdorni Color by Number Online i cili është i disponueshëm në lojëra ose në faqet e tjera të mësimit të pikturës. Ashtu siç e përmendëm edhe më parë, mund të identifikoheni në faqe dhe të vizatoni pikturën tuaj të imazhit. Pasi të ketë mbaruar, ju mund të zgjidhni Ngjyrat e Ngjyrave, të tilla si Lëkurë Ngjyra e Hex dhe të aplikoni në figurë. Mos u shqetëso! Ngjyra sipas Numrit Online ju lejon të ruani punën tuaj të mëparshme në internet dhe ta printoni atë gjithashtu.

Si të qasni ngjyrën me numër për pikturën tuaj?
Tani, është koha për të hyrë në Color sipas Number Online. Ne e dimë se disa prej jush thjesht fillojnë këtë proces. Atëherë, do t’ju duhet një udhëzues për t’u marrë me të. Me jo shumë prologë, këtu hap pas hapi për të hyrë Ngjyra sipas Numrit Online:
• Hapi 1 # Ngarko imazhin
Para së gjithash, ju jeni në gjendje të shkarkoni imazhin nga burime të ndryshme. Ose, është mirë të bëni vetëm skenarin e fotografive të atyre imazheve. Ju mund të ngarkoni ose tërhiqni imazhin në Fletën e Fletëve me Numrin në Punë Online.
• Hapi 2 # Jepni përshkrimin
Së dyti, ju duhet të jepni përshkrimin për imazhin që keni ngarkuar së fundmi. Në këtë rast, mund të përdorni pesë ose edhe më shumë fjalë dhe të përshkruani të gjitha aspektet brenda imazhit tuaj.
• Hapi 3 # Zgjidh ngjyrat
Për pjesën tjetër, ju mund të Ngjyrosni Numrin bazuar në Opsionin e Ngjyrave të Ngjyrave. Sigurisht, i duhet krijimtaria juaj për t’i bërë imazhet më të bukura. Për informacionin tuaj, ekzistojnë disa opsione online Hex që do të përfaqësojnë imazhin tuaj.
• Hapi 4 # Hit Button Submit
Pasi të keni plotësuar Fletën e Fletëve me Numrin, mund të goditni butonin e paraqitjes dhe të prisni një kohë për të marrë rezultatin. Mund të duhen pesë ose edhe dhjetë minuta për të realizuar Result Color Color.
• Hapi 5 # Kontrolloni rezultatin
Më në fund, mund të kontrolloni rezultatin. Në këtë pjesë, është falas që ju ta ruani punën tuaj në internet ose madje ta shkarkoni. Tani për tani, skica juaj e mëparshme e pikturës duket më mbresëlënëse për shkak të detajeve të Ngjyrës së Lëkurës Hex, Pastel Color dhe Teal Color.
Applicationfarë aplikacioni përdoren për t’u ngjyrosur në internet?
Për informacionin tuaj, ekzistojnë dy aplikacione të thjeshta që mund të përdorni për të hyrë në Color sipas Numrit Online. Të dy do t’ju ndihmojnë të identifikoni imazhet me të mira dhe të përshtatshme të ngjyrave për skicën tuaj. Dhe, këtu aplikacionet janë:
• Inverter me ngjyra
Në fillim, ju mund të përdorni Inverter Color për të mbushur ngjyrën në skicën tuaj. Përmes kësaj aplikacioni, ju mund të filloni ngjyrën sipas numrit në internet përmes Ngjyrave në internet Hex në dispozicion dhe Opsioneve të tjera të RGB Color Picker. Sigurisht, ju mund të merrni koleksionin e ngjyrave pastel, Skin Hex dhe shumë më tepër.
• Skanues ngjyrash
Ndërkohë, ju gjithashtu mund të përdorni Color Scanner për të identifikuar koleksionet e ngjyrave të imazheve që keni ngarkuar së fundmi. Në këtë rast, Color by Scanner Online do t’ju tregojë rezultatin dhe do t’ju japë hapësirë ​​për ta modifikuar.
Si të keni qasje në inverterin e ngjyrave për pikturim?
Ka disa hapa për të hyrë në Inverter Color dhe këtu janë:
• Hyni në App Inverter Color në PC tuaj
• Vendosni ose tërhiqni skicën e figurës
• Zgjidh ngjyrat në disa anë të fotografive
• Klikoni butonin e paraqitjes
• Merrni rezultatin
Si të përdorni skanerin e ngjyrave për pikturim?
Dhe tani, këtu hapat për të hyrë në Skanuesin e Ngjyrave dhe për të marrë më shumë përshkrime të imazheve tuaja, ato janë:
• Identifikohuni ose regjistrohuni në App Scanner Color në PC tuaj
• Vendosni ose tërhiqni skicën e figurës
• Klikoni në skanim
• Merrni rezultatin
Fjalët përfundimtare
Pra, djema! Isshtë informacioni i përgjithshëm në lidhje me Ngjyra sipas Numrit Online. Tani, ju mund të praktikoni ngjyrosjen e skicës tuaj të imazhit duke përdorur Inverter Color ose madje të përdorni skanuesin e ngjyrave për të marrë më shumë përshkrime. Mos harroni të aplikoni Color Hex Online të përshtatshme dhe të bëni fotografinë tuaj më mbresëlënëse. Vazhdoni të hulumtoni dhe të qëndroni krijues!